Tamplarie PVC si Aluminium Arad

 

      SATLINE este un nume cunoscut pe piata producerii si a comercializarii tamplariei de PVC si ALUMINIU, inca din 1999, an in care a inceput aceasta activitate.

termopane arad satline new


      Societatea noastra situata in ARAD, comercializeaza si monteaza tamplarie PVC TROCAL, REINER, TERAPLAST cu geam termopan la preturi avantajoase, precum si tamplarie de aluminiu, PROFILCO sau CORTIZO.
      De asemenea producem tamplarie pentru DEALERI,(atat interni cat si externi), cu sau fara sticla termopan .
      Fata de tamplaria din lemn, ferestrele si usile din PVC cu geam termopan ofera avantajul unei protectii fonice si termice net superioare, se intretin usor si isi pastreaza proprietatile in timp.
      Tamplaria PVC este armata cu profile din otel zincat anticoroziv cu grosime de 1,5 – 2 mm, cu geam termopan 4-16-4 LOW – E, sau PATRU ANOTIMPURI ( Datorita functiei sale de control solar, respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna o temperatura ideala, reducerea costurilor de raciere, protejarea mobilei. Pe timp de iarna Dublul vitraj format cu sticla PATRU ANOTIMPURI, ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje: caldura si confort, economii semnificative pentru incalzire. ) cu grosime minima de 24 mm Saint – Gobain, iar feroneria folosita este ROTO sau Winkhaus .

 

termopane arad satline new

 

De asemenea producem si diverse accesorii :

· Rulouri exterioare din PVC si aluminiu

· Glafuri de interior din PVC si pentru exterior din aluminiu

· Plasa pentru insecte fixa, pe balamale si tip rulou.

· Usi de garaj sectionale si tip rulou.